به گزارش همشهری آنلاین بوسیله نقل از کانون خبرنگاران جوان، خدیجه رحمانی فنی تغذیه و رژیم درمانی درباره تمهید شیرینی گفت: امسال با حیات مسری ویروس کرونا و نبود دید و ملاقات درون میان ایرانیان احتیاجی بوسیله خرید شیرینی نیست. مقدور است انگبین ها درون فرایند تولید یا در مرحله تحویل به خریدار به ویروس کرونا مبتلا شود بنابراین بهتر است از خرید آن صرف نظر کنیم.

او پیش روی کرد: خرید انگبین اصلا امری ضروری و لازم نیست؛ چراکه کودکان با مصرف بی رویه شیرینی دیگر تمایلی به خوردن خوردنی نخواهند داشت و همین امر باعث آسیب به سیستم ایمنی بدن آن ها می شود و بیش زیان بخش است.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: اندرز ما این است که شیرینی و قندهای ساده قرین شکلات از آنجایی که به فرید احساس سیری کاذب می دهد و آن ها را از مصرف غذا محروم می کند بوسیله هیچ عنوان نباید استعمال شوند.

رحمانی دنباله قسط: افراد از مصرف شیرینی پارسایی کنند و اگر وجد نوشیدن کردند در میان مرحله حداکثر ۲ عدد مصرف کنند تا قند خون آن ها حفظ شود.

وی یادآور شد: افراد بهتر است از قندهای ساده و بی زیان قرین علیه و سبزی بدیع کاربرد کنند تا به بدنشان آسیب نرساند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با رمز به کاربرد نکردن انگبین تر با وجود ویروس کرونا گفت: رشد باکتری در شهد تر نسبت به عسل خشک بیشتر است؛ چراکه اکثر باکتری ها، میکروب ها و ویروس ها به خصوص کپک ها درون فضا های رطوبتی رشد بیشتری پیدا می کنند و به همین علت امکان آلودگی آن ها افزایش پیدا خواهد کرد.

رحمانی تصریح کرد: انگبین هایی که در خانه تهیه می شوند احتیاجی به صبر اعطا کردن در داخل مایکروفر ندارند و ارتباط به حجم و رطوبت آن ها باید درون تو مایکروفر قرار بگیرند و حرارت ببینند.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دنیای دوست داشتنی سید حسام حسینی نینجوتسو(نینجا) ، دوجو آرامش و دوجو نسیم مدافعان حرم حضرت زینب (س) آلیسوم مجله خبری بانو سینماهای تهران و فیلم های در حال اکران در آنها Pamela