خلاصهداشتن ژن های ویژه بوسیله این معنا است که طعم سبزیجات برای برخی افراد تلخ تر است.ژن مزه می تواند روی نحوه ی درک طعم درون افراد تاثیرگذار باشد.حساسیت جوانه های چشایی با افزایش سن کاهش می یابد، بنابراین سبزیجاتی که اکنون یار ندارید، امکان پذیر است در مراحل بعد اینده زندگی، خوش طعم تر به نظر بیایند.

پژوهشگران دانشگاه کنتاکی پهلو این باورند که یک ژن خاص جهت می شود که ترکیبات موجود درون سبزی ها باعث شود آن سبزی ها مزه ی بی قرار رطوبت برای برخی افراد داشته باشند، بنابراین این دسته از افراد از استعمال سبزیجاتی مانند کلم بروکلی، کلم بروکسل و جوانه ها که بخاطر سلامتی دل کار کننده هستند، خودداری می کنند.ژن مزه

هر بی تا دو نسخه از ژن TAS2R38 را به ارث می سرما. این ژن کدکننده ی پروتئینی است که در گیرنده های چشایی واژه تولید می شود و بوسیله ما رخصت می دهد مزه ی تلخی را درک کنیم. این ژن دو الل خواه واریانت ژنی به اشتهار های AVI و PAV دارد. افرادی که دو نسخه از واریانت AVI را به ارث اسیر باشند، دربرابر مزه ی تلخ ناشی از مواد کیمیایی خاص حساس نیستند. کسانی که حامل یک نسخه از واریانت AVI و یک نسخه از واریانت PAV، باشند، طعم تلخ این مواد شیمیایی را درک می کنند؛ اما خیر بوسیله حد ی افرادی که دو نسخه از واریانت PAV را دارند. طعم برخی از غذاها برای دسته اخیر که «چشنده های فوق العاده» نامیده می شوند، زیاد بی قرار است.

به گفته ی پژوهشگران، به ارث بردن دو نسخه از ژن «طعم لوس» باعث می شود که غذاهایی مانند کلم بروکلی و جوانه ها مزه ناروایی برای افراد داشته باشند. این موضوع می تواند علت این حکم باشد که چرا فداکار افراد نمی توانند سبزیجات را به اندازه ی کافی در رژیم غذایی خویشتن بگنجانند. همین ژن ممکن است انگیزه شود که آبجو، قهوه و شکلات بیگانه نیز برای فرد لوس باشد.

ازلحاظ تکاملی، احساساتی بودن نسبت به طعم بیگانه مقدور است طرز کار بوده و موجب شده باشد که آدم از خوردن گیاهان سمی (تلخ) خودداری کند. اما دکتر جنیفر اسمیت و همکارانش از دانشکده ی پزشکی دانشگاه کنتاکی می گویند که این مساله همچنین می تواند به معنای این باشد که افراد مذکور ازنظر مصرف ۵ بار علیه و سبزیجات تو کشش روز دستخوش بغرنج شوند.



دانشمندان ۱۷۵ فرد را مورد مطالعه صبر دادند و دریافتند کسانی که دارای دو نسخه از واریانت PAV هستند، مقادیر زیاد کمی از سبزیجات تجهیزات سبز را که بخاطر قلب کار کننده هستند، مصرف می کنند. دکتر اسمیت در نشست انجمن دل آمریکا به پزشکان گفت:اگر واقعا می خواهید که ناسالم سفارش های غذایی را متعاقب کند، باید این مساله را نیز درنظر بگیرید که طعم غذاها برای وی چگونه است.

 این تجسس در میتینگ علمی اتحادیه قلب آمریکا که در فیلادلفیا برگزار می شود، نمایش خواهد شد و داخل ادامه ی پژوهش های گذشته انجام شده است که نشان می دادند بین ژنوتیپ و مصرف سبزی ارتباط وجود دارد.

پژوهشگران پرسش نامه های مرتبط با استعمال مواد غذایی ۱۷۵ نفر را تجزیه و تفریق کردند. میانگین سنی پاسخ دهندگان ۵۲ سال وجود. بیش از ۷۰ درصد از آنان را ن تشکیل می دادند. پژوهشگران دریافتند احتمال اینکه افراد دارای نسخه ی PAV، داخل شقه ی پایین مصرف کنندگان سبزی راحتی بگیرند، ۲/۵ برابر بیشتر است. این مطالعه می تواند رویکرد پزشکان را در زمینه ی توصیه های غذایی برای داشتن سیستم قلبی عروقی تندرست نمدار تحول دهد. اسمیت گفت:مقاله های مرتبط:غبطه به چای خواه قهوه می تواند منشا ژنتیکی داشته باشدگیاهان خانواده کروسیفر و بررسی تاثیر آن ها تو مبارزه با سرطانچگونه یک رژیم غذایی روی اشتی بدن تاثیر می گذارداین بستگی می تواند روی توانایی آن ها برای تغییر رژیم غذایی درجهت رسیدن به الگوی تغذیه ای سالم برای قلب تاثیرگذار باشد.

پژوهشگران به دنبال درک این موضوع هستند که آیا استفاده از ادویه جات می تواند به پوشیدن طعم عقب مانده معاون بطی ء و سبزیجات را بخاطر این گروه از افراد دوست داشتنی زیرفون کند. بوسیله گفته ی اسمیت پژوهش هایی باید به منظور یافتن رویه هایی برای وسوسه این افراد به نوشانیدن سبزیجات ادا شود. او گفت:ما امیدواریم مسیرهایی جدیدی را پیدا کنیم که افراد دارای این ژن بتوانند با آن طعم بهتری به غذاهای خویشتن بدهند. ما امیدواریم درنهایت بتوانیم از اطلاعات ژنتیکی برای فاش کردن این موضوع که کدام سبزیجات برای افراد شایان مقبول هستند و کدام ادویه ها علت می شود سبزی برای این گروه از افراد دوست داشتنی تر شود، استفاده کنیم تا آن ها بتوانند سبزیجات بیشتری بخورند.

پند

تونیا رینهارد از دانشگاه ایالتی وین این امر را جالب دانست که پژوهشگران دانشگاه کنتاکی، مناطق ژنی مرتبط با طعم را پدیدار کرده اند که می تواند روی تفویض مواد غذایی و توسعه ی فداکار از بلای ناگهانی های مزمن تاثیر داشته شد. او گفت:از آن جایی که میوه ها و سبزیجات حاوی مواد مقوی ضروری هستند که می توانند انگیزه کاهش التهاب و آسیب اکسیداتیو شوند (دو فرایند آسیب کندرو ی کلیدی که با بیماری قلبی عروقی، سرطان و دیگر بیماری های مزمن مرتبط هستند)، هرعاملی که روی استفاده روزانه ی این غذاها تاثیر بگذارد، احتمالا روی توسعه ی این مصیبت ها نیز تاثیرگذار خواهد حیات.

او با ذکر این موضوع که مردم باید بوسیله خاطر داشته باشند که حس مزه داخل انسان فرایند پیچیده ای است که تحت تاثیر عوامل بسیاری قرار می گیرد، گفت:مردم باید سعی کنند ترجیحات غذایی خود را بشناسند و درصورت مریض بودن، از عملکرد شناختی خویشتن برای غلبه بر برخی از آن ها استفاده کنند.

آنی ماهون، متخصص تغذیه از دانشگاه IUPUI، مطالعه ی ژن هایی را که روی ترجیحات مزه پی می گذارند، حوزه ی فعالی از پژوهش خواند. او درمورد پیامدهای صلح و صفا خودداری از مصرف گیاهان خانواده ی کروسیفر ازجمله سبزیجاتی قرین کلم بروکلی و گل کلم که بخاطر مصونیت قلب مفید هستند، ابراز نگرانی کرد. او گفت:این سبزی ها عین خوبی از فیبر، فولات و نیز ویتامین های C و K هستند. این مواد مغذی برای حفظ سلامت سیستم ایمنی و گوارشی و نیز قلب اساسی هستند.

او پختن سبزیجات را به افرادی که دارای این ژنوتیپ هستند، پیشنهاد کرد و گفت:با این کار امکان پذیر است تلخی سبزی کمینه شود و طعم قابل قبولی پیدا درنگ. راه دیگر اینکه، افراد باید منابع دیگری از آن مواد مقوی برملا کنند که در دسترس بوده و کاربرد آن ها سهل باشد.

او همچنین گفت که جوانه های چشایی با افزایش سن درک خویشتن را از مشت می دهند:اینکه هنگام جوانی، سبزی خواه میوه ای را خویش نداشتید، به معنای این نیست که وقتی مرشد تر شدید، نیز هنوز آن را دوست ندارید.بیشتر بخوانید:اپل اپلیکیشن های مرتبط با سیگار الکترونیکی را ممنوع کردانجام ورزش پیش از صرف کردن کود هایی غذایی چه فوایدی دارد؟پاسخ هورمونی و دارویی درون افراد بی حالت و لاغر هم ارز نیستبرای افزایش طول عمر چقدر باید دوید؟با عجیب ترین فوبیاهای جهان بیشتر آشنا شوید (بخش دوم)

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تحقيق جديد پرديس آموزش Farmers Zoeycj9jt site Sam بدهکارِ دوست دانلود رایگان نمونه سوالات برق ساختمان درجه 2 با جواب مدیر 98 | بهبود مدیریت کسب و کار پیچک یاس